MONTEUR VERKEERSTECHNIEK

Voor Post Verkeerstechniek zoeken wij een medewerker verkeerstechniek voor plaatsen en verwijderen van tijdelijke verkeersmaatregelen en afzettingen. Enthousiast? Lees dan snel verder en solliciteer!

Bij Post Verkeerstechniek ben je als medewerker verkeerstechniek bij het plaatsen en verwijderen van tijdelijke wegafzettingen, afzethekken, verkeersborden, verkeerslichten, actie wagens binnen en buiten de gebouwde kom. Je zorgt voor een veilige verkeerssituatie en je collega’s kunnen op je rekenen als het gaat om professionaliteit!

Wij zouden graag willen weten:

  • De ervaring die u als monteur verkeerstechniek/verkeersregelaar heeft opgedaan, met een gemotiveerde en enthousiaste houding.
  • Je bent bereid je flexibel op te stellen en je voor te bereiden op wisselende tijden van werken en incidenteel tot overwerken.
  • Je beslist over een rijbewijs B/ BE, een VCA vol en een BRL (vakman is een pré).

Wij bieden u de volgende diensten:

In een gezellig team kom je te werken met moderne materialen. De voortgang is zichtbaar en het is waarschijnlijk mogelijk diverse diploma’s / certificaten te behalen en interne doorgroeimogelijkheden te benutten.

Hebt u een passie? Wij zijn op zoek naar een kandidaat.

Hebt u interesse in de openstaande vacature?

Wilt u uw sollicitatie naar info@postverkeerstechniek.nl sturen?